Termenii si conditiile BizSoft.ro

Bun venit la BizSoft.ro!

Va multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor noastre ("Serviciile"). Serviciile sunt oferite de BizSoft.ro ("BizSoft.ro").

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam sa ii cititi cu atentie.

Serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare pentru produse (inclusiv cerinte referitoare la varsta). In cazul anumitor Servicii, exista Termeni si conditii suplimentare, iar, daca utilizati acele Servicii, Termenii si conditiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. si BizSoft.ro.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul Serviciilor.

Nu utilizati Serviciile in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati Serviciile sau sa le accesati in alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de BizSoft.ro. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor si reglementarilor aplicabile pentru controlul exporturilor si al reexporturilor. Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obtineti permisiunea din partea proprietarului continutului sau daca acest lucru vi se permite prin lege. Nu eliminati, nu ascundeti si nu modificati nicio mentiune legala afisata in cadrul sau impreuna cu Serviciile.

Serviciile noastre afiseaza un anumit continut care nu apartine BizSoft.ro. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie. Putem examina continutul pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupuneti ca il examinam.

In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre dvs., putem sa va trimitem anunturi privind serviciile, mesaje administrative si alte informatii. Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari.

Contul dvs. BizSoft.ro

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un Cont BizSoft.ro. Puteti sa va creati propriul Cont BizSoft.ro sau Contul BizSoft.ro va poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau institutia dvs. de invatamant. Daca utilizati un Cont BizSoft.ro atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni si conditii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul sa va acceseze sau sa va dezactiveze contul.

Daca aflati despre o utilizare neautorizata a parolei sau a contului dvs., va rugam sa ne contactati.

Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor

Politicile de confidentialitate BizSoft.ro explica modul in care tratam datele dvs. cu caracter personal si in care va protejam confidentialitatea atunci cand utilizati Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca BizSoft.ro poate sa utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

Raspundem notificarilor cu privire la posibilele incalcari ale drepturilor de autor si desfiintam conturile utilizatorilor care incalca in mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor cuprinse in Legea privind drepturile de autor (Legea 8/1996, vezi (O.R.D.A) Oficiului Român pentru Drepturile de Autor) din România.

Oferim informatii care ajuta proprietarii drepturilor de autor sa isi gestioneze proprietatea intelectuala online. In cazul in care considerati ca va sunt incalcate drepturile de autor si doriti sa ne instiintati, va rugam sa ne contactati.

Continutul dvs. in cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii va permit sa trimiteti continut. Va pastrati toate drepturile de proprietate intelectuala detinute asupra continutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce va apartine ramane in proprietatea dvs.

Cand incarcati sau trimiteti continut in alt mod in cadrul Serviciilor, acordati BizSoft.ro (si partilor cu care lucram) o licenta globala pentru utilizarea, gazduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrari derivate (cum ar fi cele rezultate din traduceri, adaptari sau alte modificari pe care le efectuam pentru ca respectivul continut sa functioneze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publica, afisarea publica si distribuirea respectivului continut. Drepturile pe care le acordati in cadrul acestei licente au scopul limitat de operare, promovare si imbunatatire a Serviciilor, precum si de dezvoltare a unor servicii noi. Aceasta licenta ramane in vigoare chiar daca nu mai utilizati Serviciile noastre (de exemplu, crearea unui raport necesar companiei dvs. ce va fi generalizat pentru a fi utilizat si de catre alte companii). Anumite Servicii va pot oferi modalitati de accesare si de eliminare a continutului furnizat catre respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni si conditii sau setari care restrang domeniul de utilizare a continutului trimis in cadrul respectivelor Servicii. Asigurati-va ca detineti drepturile necesare pentru a ne acorda aceasta licenta pentru intregul continut pe care il trimiteti catre Serviciile noastre.

Puteti afla mai multe informatii despre modul in care BizSoft.ro utilizeaza si stocheaza continutul in politica de confidentialitate sau in Termenii si conditiile suplimentare pentru anumite Servicii. Daca trimiteti feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedback-ul sau sugestiile respective fara a avea nicio obligatie fata de dvs.

Despre programele software din cadrul Serviciilor

Cand un anumit Serviciu necesita sau include programe software descarcabile, respectivul program software se poate actualiza automat pe dispozitivul dvs. atunci cand devine disponibila o versiune sau o functie noua. Anumite Servicii va pot permite sa va configurati setarile pentru actualizarea automata.

BizSoft.ro va ofera o licenta personala, globala, scutita de redevente, netransmisibila si neexclusiva pentru a utiliza programul software furnizat de BizSoft.ro ca parte a Serviciilor. Aceasta licenta are unicul scop de a va permite sa utilizati si sa va bucurati de beneficiile Serviciilor, asa cum sunt acestea furnizate de BizSoft.ro, in modul permis de prezentii Termeni si conditii. Nu aveti dreptul sa copiati, sa modificati, sa distribuiti, sa vindeti sau sa inchiriati nicio parte a Serviciilor si a programelor software incluse; nu aveti dreptul sa refaceti sau sa incercati sa extrageti codul sursa al respectivului program software, cu exceptia cazurilor in care legislatia nu permite aceste restrictionari sau a cazurilor in care aveti permisiunea scrisa din partea noastra.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate in cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite in baza unei licente open source pe care o vom pune la dispozitia dvs. Licenta open source poate include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si conditii.

Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si imbunatatim in mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa intrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteti sa renuntati oricand la utilizarea Serviciilor noastre, insa ne va parea rau sa nu mai colaboram cu dvs. De asemenea, BizSoft.ro poate intrerupe furnizarea Serviciilor catre dvs. sau poate adauga ori stabili in orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Consideram ca dvs. sunteti proprietarul propriilor date, iar pastrarea accesului la datele respective este un lucru important. Daca intrerupem furnizarea unui Serviciu, in situatiile cand acest lucru este posibil in mod rezonabil, va vom notifica in prealabil si in mod rezonabil si va vom oferi posibilitatea de a prelua informatiile din cadrul respectivului Serviciu.

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca va va face placere sa le utilizati. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite in legatura cu Serviciile.

CU EXCEPTIA PREVEDERILOR EXPLICITE DIN PREZENTII TERMENI SI CONDITII SAU DIN TERMENII SI CONDITIILE SUPLIMENTARE, BizSoft.ro SI FURNIZORII SAU DISTRIBUITORII SAI NU FAC NICIO PROMISIUNE SPECIALA IN LEGATURA CU SERVICIILE. DE EXEMPLU, NU NE LUAM NICIUN ANGAJAMENT CU PRIVIRE LA CONTINUTUL DIN CADRUL SERVICIILOR, FUNCTIA SPECIFICA DISPONIBILA PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR, FIABILITATEA, DISPONIBILITATEA SI CAPACITATEA ACESTORA DE A VA SATISFACE CERINTELE. FURNIZAM SERVICIILE "CA ATARE".

ANUMITE JURISDICTII PREVAD UNELE GARANTII, CUM AR FI GARANTIA IMPLICITA DE VANDABILITATE, CONFORMITATE CU UN ANUMIT SCOP SI NEINCALCARE A PREVEDERILOR LEGALE. IN LIMITA PREVEDERILOR LEGALE, EXCLUDEM TOATE GARANTIILE.

Raspunderea pentru Serviciile noastre

IN MASURA PERMISA DE LEGE, BizSoft.ro, FURNIZORII SI DISTRIBUITORII BizSoft.ro NU VOR FI RASPUNZATORI PENTRU PIERDERILE DE PROFITURI, VENITURI SAU DATE, PENTRU PIERDERILE FINANCIARE SAU PENTRU DAUNELE INDIRECTE, SPECIALE, SUBSECVENTE, EXEMPLARE SAU PUNITIVE.

IN LIMITELE PERMISE DE LEGE, RASPUNDEREA TOTALA A COMPANIEI BizSoft.ro, A FURNIZORILOR SI A DISTRIBUITORILOR SAI PENTRU ORICE RECLAMATIE IN BAZA ACESTOR TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV PENTRU TOATE GARANTIILE IMPLICITE, SE LIMITEAZA LA SUMA PE CARE NE-ATI PLATIT-O PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR (SAU, LA ALEGEREA NOASTRA, SE LIMITEAZA LA A VA FURNIZA DIN NOU SERVICIILE).

BizSoft.ro, FURNIZORII SI DISTRIBUITORII SAI NU VOR FI IN NICIUN CAZ RESPONSABILI PENTRU NICIO PIERDERE SAU PAGUBA CARE NU POATE FI PREVAZUTA IN MOD REZONABIL.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Daca utilizati Serviciile noastre in numele unei companii, compania respectiva accepta prezentii Termeni si conditii. Compania respectiva va apara si va despagubi BizSoft.ro, afiliatii, functionarii, agentii si angajatii acesteia impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea Serviciilor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor.

Despre prezentii Termeni si conditii

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare care se aplica unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al Serviciilor noastre. Consultati periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si conditii. Vom posta notificarile cu privire la modificarea Termenilor si conditiilor suplimentare in cadrul Serviciului in cauza. Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum paisprezece zile dupa postare. Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra in vigoare imediat. Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse Termenilor si conditiilor aferente unui Serviciu, va sugeram sa intrerupeti utilizarea Serviciului respectiv.

In cazul unei discrepante intre prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare, vor prevala Termenii si conditiile suplimentare.

Prezentii Termeni si conditii reglementeaza relatia dintre BizSoft.ro si dvs. Acestia nu creeaza niciun fel de drepturi pentru terti beneficiari.

Daca nu respectati prezentii Termeni si conditii si nu luam masuri imediate, nu inseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si conditiilor.

In cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile, se va aplica legislatia stului Român. Toate pretentiile rezultate din sau in legatura cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile vor fi judecate exclusiv de instantele statale din România, iar dvs. si BizSoft.ro sunteti de acord cu jurisdictia personala a respectivelor instante.

Pentru informatii despre modul in care puteti sa contactati BizSoft.ro, accesati pagina noastra de contact.


 
Termeni de utilizare   |   Politica de confidentialitate   |   Drepturi de autor S.C. BizSoft Accounting S.R.L.
Versiune: 14   |